Bottrop Internationale Atletikgala

Posted: 26 June, 2009 in Nyheder

Idag var vi et smut i Tyskland, hvor det stod på stævne i Bottrup i Ruhr-distriktet. Stævnet blev en MEGET mærkværdig oplevelse.

Dagens startede helt kanont, selv om vores hotel var overbooket og vi blev flyttet på et vandrehjem istedet! Vejret var helt i top, og stadion så fin ud. Vi fik mad, fik slappet af og var et smut forbi den lokale atraktion – en indendørs skibane på næsten 500 m med ægte sne, samt en indendørs skydiving maskine.

Selve stævnet startede også fint. Jon var første mand i aktion, og han så ekstrem skarp ud. Jon fyrede da også sit livs løb af, men på 8. hæk gik det helt galt. Han bragede ind i hækken, og gik helt i stå, ligesom 10. hæk også var lidt af en katastrofe. Alligevel sluttede tiden på 14,42 sek., hvilket er Jons 3. hurtigste tid, så han viser at formen er helt i top.

Næste i aktion var Peder Nielsen i trespring, der ikke lige ramte dagen. Alligevel blev det til 15,54 m. Næste fra gruppen der skulle i aktion var Thomas på 400 m hæk, men en halv time inden løbet skiftede vejret totalt, og skybrud, regn og torden væltede ind over stadion, og alt blev midlertidigt stoppet i hele to timer. Bl.a. fordi der lå 5-10 cm vand på hele løbebanen. Da Thomas endelig var klar til at løbe 2 timer forsinket meddelte arrangørerne at de aflyste 400 m hæk, da alle tyskerne ganske enkelt var taget hjem!!! Meget mærkeligt. Så Thomas og en Sydafrikaner fik en lang næse!

Daniel fik dog lov at løbe 200 m, selv om alle tyskerne også stort set var taget hjem. Så over 2 timer forskinket løb Daniel i et stærkt decimeret heat 21,86 sek. på 200 m – på trods af at klokken var passeret 22.00!

Nu står den på lidt søvn, inden vi imorgen tager videre til hollandske Uden, hvor Anne M, Sara og Martin fra gruppen venter os. De er alerede i det hollandske, hvor vejrudsigten desværre ikke er for lovende! Men nu må vi se.

I Göteborg løber Andreas Martinsen imorgen 110 m hæk ved World Youth Games.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s