Sara tæt på PR!

Posted: 23 May, 2009 in Nyheder

Som nævnt, så skulle Sara idag løbe ved et stort internationalt stævne i marokanske Rabat. Feltet så på papiret hårdt ud, så der var sikret optimal modstand til Sara. Det lykkedes Sara at løbe sig ind på en andenplads i det hårde felt – kun slået af OL-finalisten Anna Jesien. Hun slog tilgengæld tyske Joanna Tilgner, der har løbet så hurtigt som 55,73 sidste år.

Saras tid blev fornemme 57,07 sek., og hun var dermed sølle 6/100 fra den danske og personlige rekord. Der er dermed lagt op til et ordentligt attentat på denne senere på sæsonen!

saraForan 15.000 tilskuere lykkedes det for første gang Sara at implementere den ændrede teknik vi har indøvet, for at tilpasse hendes øgede hastighed, men en kikset 9. hæk gjorde desværre at det ikke blev til dansk rekord denne gang.

Tiden bringer Sara ind på en øjeblikkelig 4. plads på den europæiske rangliste efter Jesien, Tasha Danvers samt Eilidh Child. Sidstnævnte er som Sara U23 løber, og dermed en hård konkurrent når der senere på året er EM U23 i Kaunas, Lithauen.

Resultater fra løbet – klik her.

De næste konkurrencer for Sara er:

1/6: Chania, Kreta, Grækenland

6/6: Geneve, Schweiz

10/6: Bydgoszcz, Polen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s