Sara til Rabat!

Posted: 21 May, 2009 in Nyheder

Nej, vi holder ikke udsalg på atleter, men overskriften betyder derimod, at Sara i dette øjeblik sidder i flyveren på vej til Rabat i Marokko. Desværre blev turen ikke helt som planlagt, da en flyaflysning imorges har fordoblet Saras rejsetid, men heldigvis skal hun først igang på lørdag.

Her løber hun ved det store afrikanske stævne, som et et af de såkaldte “Golden Events” stævner i Afrika. Hun får dog også yders kvalificeret modstand. Startlisten kan ses nedenfor, og byder bl.a. Anna Jesien fra Polen, der har løbet så stærkt som 53,86 sek. på 400 m hæk.

Jesien, POL PB 53,86

Jabir, SUD 54,93

Tilgner, GER 55,73

Petersen, DEN 57,01

Mahdach, MAR 57,44

Lambarki, MAR 58,60

Michanol, FRA 59,15

Lhabze, MAR

Et meget fornuftigt felt for Sara at få prøvet sig af i. Hun skal egentlig først være i “stævne-form” fra omkring starten af juni, men vi har altså valgt at lægge et par stævner ind i forberedelsesfasen i år. I Pavia for 2 uger siden gik det udemærket med 58,12 sek., og at dømme ud fra træningen i tirsdags, så er der mere i vente på lørdag. Så vi venter med spænding på resultaterne!

I tirsdags var der stævne i Århus. Et mindre ABC stævne, der voksede sig stort. Mellem 250 og 300 starter blev der sendt afsted i Århus, og et par fra gruppen var også til start. Jon løb både 100 m og 110 m hæk, men han ramte ikke lige dagen! Efter en elendig start på hækken fik han løbet sig op til sejr, og endte på 14,77 sek., mens han på 100 m måtte se sig slået af Jesper Simonsen, Århus 1900. På 200 m vandt Thomas suverænt med tiden 22,59 sek, hvilket er en glimrende formtest i de ikke optimale sprintbetingelser.

Mange af Jakobs unge talenter var også i konkurrence i tirsdags i Århus, og det blev til et hav af PR’er. Specielt Anna Thestrups 13,11 på 80 m hæk var imponerende. En anden der imponerede var Patricia fra Uwes gruppe. Hele 2 personlige rekorder blev det til, da hun sejrede på både 100 m og 200 m med flotte tider som 13,02 sek og 26,36 sek. Stort tillykke til Patricia med de flotte tider. Se alle resultater ved at klikke her.

Thomas tager desuden endnu en formtest på 400 m hæk ved et mindre stævne i Greve idag. Altsammen forberedelser imod at løbe godt til Lyngby Games om en god uge.

Derudover kan jeg berette om, at  der igår var DAF’s Felttest i Århus. Her blev hele gruppen testet i en række fysiske tests. Resultater vil blive bragt senere her på siden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s