Det var en kold og stormfuld lørdag…

Posted: 18 May, 2009 in Nyheder

…, og det var samtidig dagen hvor første runde af Danmarksturneringen 2009 fandt sted! I Odense var elitedivisionen igang, og i Vejle var 1. division igang. Fra gruppen var der 5 i aktion.

I Odense var det både koldt og regnfuldt, og om det var den megen vand der havde spillet ind vides ikke, men desværre kom der ikke el-tidtagning på løbene. Det var derfor desværre en håndtid, som Sara fik noteret på en af sine sjældne 100 m løb, men den blev tilgengæld så god som 11,8 sek. på trods af minus 1,8. Sara vandt distancen, ligesom hun også vandt 400 m i en lidt roligere tid på godt 55 sek.

Nummer 3 på 100 meteren blev Anne Møller i tiden 12,5 sek. Tredjeplads var tilgengæld ikke nok for Anne i hækkeløbet, da hun med 14,0 sek. vandt suverænt. En glimrende sæsonstart på trods af den meget hårde træning hun har været igennem efter skift af træningssystem her i foråret. Hun hev også en trespringssejr hjem til Aabenraa.

Thomas debuterede på 400 m hæk. Som tidligere annonceret, så har vi i en måneds tid leget lidt med 400 m hæk, og i Odense var han også tæt på at tage en sejr. Det kiksede dog på 8. hæk, og Thomas måtte tage til takke med en 2. plads i udmærkede 55,6 sek. Desuden blev det til en andenplads på 400 m med 50,0 sek.

I Vejle var Aalborg og Holstebro i konkurrence i 1. division. Martin sæsondebuterede på både 100 m og 200 m. Desværre var det dårlige vejr i Martins kop te, så det blev en forsigtig 100 m debut med 10,99 sek. På 200 m gav han den tilgengæld mere gas, og med 22,36 sek. sikrede han endnu en sikker sejr til Holstebro.

Jon tog 2. pladsen på 100 m med 11,19 sek., og i hæk vandt han suverænt over Mathias fra Holstebro. Jon løb beherskede 14,77 sek. Udover andenpladsen på 110 m hæk tog Mathias også en sejr på 400 m hæk, ligesom træner Jakob tog en 2. plads i længdespring hjem.

Næste stævne er allerede imorgen, hvor Jon og Thomas konkurrerer i Århus ved et ABC stævne. Iøvrigt historiens største hverdags ABC stævne i Århus med over 250 starter!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s