Helligdag = Heldig dag!

Posted: 8 May, 2009 in Nyheder

vandDet kommer selvfølgelig an på, hvordan man angriber tingene, men dagens helligdag kommer efter min mening meget heldigt. For det betyder nemlig, at vi har tid til at lægge to træninger ind idag. De fleste har en relativ hård uge, så der bliver ikke slappet meget af.

I formiddags var vi dog ikke helt så heldige. Som man måske kan se på billederne, så blev det lidt af et regnvejr. Sara forsøgte desperat  at holde sin startbane fri for en ordentlig vandpyt, da den idag stod på sidste træning inden sæsondebutten i italienske Pavia på søndag.

Feltet passer perfekt, da der er et par løbere på Saras niveau, og et par styrkke lidt langsommere. Fint at det ikke er for høj standard, da hun endnu ikke er startet med egentlig konkurrencetræning, og derfor stadig er relativt tungt trænet. Jeg er dog alligevel forsigtig positiv inden hendes debut!

Startlister kan findes ved at klikke her. På samme side kommer resultaterne også ind på et tidspunkt. De to englændere har ikke de angivne tider som PR, men hhv. 56,42 sek. og 57,76 sek.

interval-anneDet er ellers svært at vurdere hvor godt mine aktive er kørende i øjeblikket. Vi er på et tidspunkt, hvor der stadig trænes en vis ting ud af bukserne, samtidig med at kvaliteten stiger mere og mere. Det er dog sådan, at de fleste har svært ved at få det sidste ud, da de er lidt trætte i øjeblikket, så det gælder om at have is i maven, og blot håbe på at vi gør det rigtige! Jeg har stadig is i maven, og håber at vi om et par uger vil se, at vi har gjort det rigtige – jeg krydser fingre;-)

En der har fået en lidt lettere uge er Thomas. Han går og leger lidt med tanken om at løbe en god 400 m hæk i år, så i en alder af 27 år, har vi forsøgt at lære ham at løbe over hække! Vi startede så småt for 4 uger siden. Frisk forsøgt, og efter dagens 400 m hæktest at dømme, så er han ikke helt elendig til at lære det. Så jeg glæder mig til at se ham i aktion engang inden længe….

I USA er Daniel også i fuld gang. Han løber i denne weekend en af de få individuelle 400 m løb, når han i aften/nat dansk tid, skal forsøge at leve op til de flotte tider fra indesæsonen. Han har til udendørssæsonen 2009 skiftet universitets-træner, så fokus i højere grad er på udholdenhed. Det er derfor spændende at følge, om denne træning kan hjælpe Daniel til endnu hurtigere tider!

vandkrabbe

jublende-glad

vaadt-haar

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s