Training camp – Formia

Posted: 3 April, 2009 in Nyheder

formia2

Efter en lang og vellykket indendørssæson, har gruppen nu været igang med opbygningen frem mod sommerens opgaver i ca. 3 uger. Igår tog jeg så til italienske Formia sammen med Sara og Martin, for de næste to uger at fortsætte opbygningen. På mandag slutter resten af gruppen sig til os, hvor de sammen med Uwes aktive og 4 aktive fra DAF’s talentudvikling kommer til Formia.

Vi bor og træner på det olympiske træningscenter i byen, hvor der inden for få meters afstand er alt hvad man skal bruge. Komplet udrustet stadion, restaurant, boliger, sauna, 2 vægtrum, indendørs ligeud bane på 150 m, isbad, vandmassage, fysioterapeut, cross rute etc. – altsammen inden for 200 m!

Vi har nu overstået to træninger hernede, og det går rigtig godt. Sara løb igår efter ankomsten 2 x 180-250-360-250-180 m, og på trods af en lidt længere rejse end planlagt (farede lidt vild på vejen fra Rom til Formia), så gik det overraskende godt! Alt på centret er som det skal være – bortset fra at der hvor vi skal bo fra på mandag endnu ikke er færdigbygget!!! Men…., de lover at de vist lige når det til på mandag. De har vist lidt travlt…..

Ellers går det fint! Vejret er solfyldt med små 20 grader i skyggen, og Giovanni tryller pastaretter frem på stribe i restauranten, så vi skal nok klare os i 14 dage hernede….. Flere opdateringer følger!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s