EM indendørs

Posted: 23 March, 2009 in Nyheder

Selv om det efterhånden er “old news”, så kommer her lige lidt indtryk fra et spændende EM indendørs. Det var første gang jeg var med som træner til et internationalt seniormesterksab, og med hele tre aktive fra gruppen som deltagere, var det noget af en international senior ilddåb for både mine aktive og jeg selv!

Ti tog afsted meget meget tidlig fra Århus onsdag morgen, og efter en flyrejse fra Ålborg videre til København og derefter til Paris inden vi landede i Torino. Desværre var min taske ikke med flyveren, men den om heldigvis senere samme aften!

Planen var at vi skulle skynde os i hallen for at træne, men desværre blev planerne fra arrangørerne ændret lidt. Vi blev derfor ikke kørt i hallen til den afsluttende træning, og vi sprang derfor på en taxi med en chauffør der ikke talte engelsk. Det resulterede i at vi blev kørt til en forkert hal og ikke nåede at få trænet. Planerne ændrede vi derfor, så den afsluttende træning blev lagt torsdag morgen.

Fredag gik det løs! Jon løb et flot hækkeløb, og viste at han kan gøre sig gældende på aller højeste internationale niveau. Jon præsterede årets næsthurtigste tid, da ham med 7,98 sek. gjorde en meget flot international figur! Sara fulgte efter Jon. Hun slog til med en dansk rekord på 400 m allerede i indledende heat, og med tiden 53,85 sek. løb hun sig i front på årets nordiske rangliste. Tiden rakte til en plads i semifinalen samme aften, hvor der desværre ikke var meget krudt i benene. Det blev til en samlet 11. plads, hvilket er rigtig rigtig tilfredsstillende. Tiden er ½ sek. hurtigere end hun løb i 2008 udendørs, så det lover rigtig godt til den kommende udendørssæson.

Lørdag var det Martin der skulle i aktion. Forberedelserne til løbet gik helt perfekt, så Martin var perfekt klar til løbet. Desværre blev der lidt uro i starten, og Martin tabte koncentrationen et brøkdel af et sekund. Desværre er det altafgørende på en 60 m, og Martin måtte skuffende konstatere at han med resultatet 6,86 sek. var angt fra sit mål. Martin kommer stærkt tilbage næste år, hvor målet er VM indendørs på 60 m. IAAF offentliggører kvalifikationskravene denne uge, så vi venter med spænding.

De øvrige dage dernede gik med at se atletik i verdensklasse. At se italienerne vinde 4×400 m på hjemmebane var der hvor publikum gik mest amok, og det var fantastiks at opleve. Derudover var der banket og også tid til at komme på strøgtur på den fantastisk flotte gågade i centrum af Torino. Generelt var der nogle flotte billeder rundt i byen, når man på de skyfrie dage kunne se de sneklædte alper rundt om næsten hele byen. Det var et fantastisk syn.

Det var slut på denne indendørssæson, som for Team Miklar må karakteriseres som den bedste nogensinde. I weekenden er der landsholdssamling i Århus, og i ugen efter tager jeg på træningslejr til Formia i Italien, så allerede nu er forberedelserne frem mod sæsonens store udendørsopgaver allerede igang.

Se Jons billeder fra EM ved at klikke her.

Se Saras beretning fra EM ved at klikke her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s