Mere end travlt – og masser af metal…

Posted: 12 March, 2009 in Nyheder

dsc_0164Jeg skal gerne indrømme at der ikke er sket meget på siden de sidste par uger! Og det er ikke fordi at der ikke er sket noget, for faktisk er sæsonens to vigtigste stævner løbet af stablen siden sidste opdatering. Første af disse var DM indendørs i Sparbank Arena i Skive, og sidste weekend stod den så på indendørs EM i Torino. Jeg har dog haft usandsynligt travlt på det sidste, så derfor mangler der lidt opdateringer. Der følger nærmere info fra EM med billeder og historier, men i første omgang råder jeg her bod på de manglende opdateringer fra DM inde.

Først og fremmest må jeg sige at gruppen gjorde hvad de kunne for at dominere sprint/hæk konkurrencerne. Med guld i 2 af de 4 individuelle øvelser hos herrerne (60 m og 60 m hæk) samt guld i 3 af kvindernes 4 individuelle øvelser (60 m hæk, 200 m og 400 m). Desuden blev det til bronze på 200 m mænd, guld på 4×200 m til Anne E sammen med Århus 1900’s hold og bronze på 4×200 m til Thomas også sammen med Århus 1900’s hold. Så man kan gruppen var klart dominerende ved årets senior DM inde.

dsc_0388Guldmedaljerne gik sikkert til Martin Krabbe på 60 m, Jon Yde Bentsen på 60 m hæk, Sara Petersen på både 200 m og 400 m samt Anne Møller på 60 m hæk. For alles vedkommende galdt det at de første deres øvelser fra start til mål, og dermed blev relativt sikre danske mestre!

Også i de unge rækker gjorde gruppen sig bemærket. Anne E vandt suverænt U20 klassen på 60 m og 200 m, ligesom Andreas vandt drengenes klasse på 60 m hæk i tangering af sin egen danske juniorrekord. Jakob og Uwes unge folk gjorde det også godt. Patricia vandt U18 klassen på både 200 m og 400 m, og var sammen med Anne E på det vindnde 4×200 m hold. På dette hold var også Floxi, der gjorde mesterskabscomeback, og kun 14 årige Anna Thestrup, som denne vinter er skiftet til Jakobs gruppe.

dsc_0395Der var desuden medaljer til Ivan, Benjamin, Mikkel B, Mathias og Samuel fra Jakobs gruppe.

Alt i alt var det nok det mest succesfulde DM gruppen nogensinde har oplevet, og de aktive fortsætter dermed de gode takter de har vist hele vinteren. Nu gælder det istedet udendørssæsonen.

De kommende par månneder vil der ikke være nogen stævneaktivitet, men der vil løbende komme små træningsopdateringer. Desuden tager gruppen i starten af april til Formia på træningslejr i ca. 1½-2 uger.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s