Vienna Indoor Classic

Posted: 10 February, 2009 in Nyheder

jonSidste tirsdag var 3 fra gruppen et smut i Wien. Efter den fine danske rekord i Birmingham var Sara fortsat videre til Wien sammen med Anne, og Jon sluttede sig også til gruppen dernede.

Egentlig skulle Anne og Sara ankomme mandag, men ligesom Anne E, Andreas, Martin og jeg selv, så blev de fanget i de engelske snemasser i London.

De nåede dog akkurat frem. Bedste resultat præsterede Sara, da hun satte endnu en dansk U23 rekord på 400 m. Med tiden 54,14 sek. løb hun den næsthurtigste 400 m tid i Danmark nogensinde, og hun var kun 14/100 sek. fra den danske rekord som Rikke Rønholt har.

Anne havde ikke den store succes. Hun ankom i aller sidste øjeblik, så hun nærmest skulle varme op i flyveren. Det blev til en finaleplads, men ikke nogen prangende tid.

Jon skulle prøve at revanchere sig ovenpå nedturen ved Samsung Galaen. Han viste dog på fornemmeste vis at resultatet i Göteborg ikke er udtryk for Jons øjeblikkelige niveau, da han med 8,10 sek. i indl. og 8,08 sek i finalen tangerer sit danske årsbedste resultat, og viser at han er stærkt på vej i topfom. Og det endda efter et par stressende dage, hvor han bl.a. tog direkte fra en skriftlig eksamen og til Hamborg for at flyve til Wien.

Endnu en fra gruppen har siden sidste opdatering været i aktion. Thomas løb i søndags i Stockholm nyt årsbedste på 400 m, da han med tiden 50,40 sek. vandt C-finalen suverænt. Der var desværre ikke den håbede modstand til Thomas ved denne lejlighed.

irevfdwrsvomace_20090207040625Også i USA er der nyt! Daniel løb i weekenden hhv. 21,70 sek. og 21,66 sek. på 200 m, og viser endnu engang at han er i sit livs form. Desværre kommer Daniel ikke til Europa denne vinter og løber EM inde. Da der er vigtige stævner i USA både samme weekend samt ugerne før og efter, så har Daniel ikke mulighed for at komme til EM i denne omgang. Han satser dog stærkt på især EM U23 til sommer.

Resultater fra Wien – klik her

Resultater fra Stockholm – klik her 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s