Travl stævne-weekend i vente

Posted: 10 February, 2009 in Nyheder

annemFredag og specielt lørdag er der travlhed i gruppen. I Tyskland, England og Sverige går det løs.

Største opgave kommer Anne Møller på, når hun fredag i Düsseldorf  skal løbe mod bl.a. skal løbe mod den regerende indendørs verdensmester Lolo Jones fra USA. Det sker ved EAA stævnet PSD Bank Meeting, hvor en stor del af verdenseliten tester topformen af. Læs mere om stævnet ved at klikke her.

Anne har netop været på et par dages trænignslejr i Malmø med Poul Beck for at få de sidste tekniske detaljer på plads, så hun forhåbentligt kan kvalificere sig til EM en af de næste to weekender.

En anden der kommer på en stor opgave er Andreas. På lørdag er han til start ved de åbne negelske juniormesterskaber på 60 m hæk. Her møder han hele den engelske juniorelite på hækken, ligesom de bedste nordmænd og en irer er til start. Andreas’ mål er at forbedre den nysatte danske juniorrekord endnu et par hundrededele. Læs mere om stævnet ved at klikke her.

clipboard01Resten af gruppen er på plads ved et stævne i Gøteborg. I anledningen af at Gøteborg i 2013 er vært ved inde EM, så afholdes stævnet “Road to Gøteborg 2013” på lørdag. Sara, Anne N, Patricia, Nathalie, Martin, Jon, Ivan, Thomas og Mathias er alle til start, og at dømme efter træningen de sidste par dage burde der være flere gode resultater på vej. Fx er Jon endelig ved at ramme topformen, og går benhårdt efter EM kravet på hækken.

Startlister til stævnet kan ses ved at klikke her. Stævnets hjemmeside kan ses ved at klikke her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s