Så i røgen??

Posted: 27 December, 2008 in Nyheder

krabbeJa, man skulle ikke have alt for sløvt et syn ved dagens indestævne “Sidste Chancen” i Marselisborghallen, hvis man skulle nå at se Martin hen over banen. For lad det være sagt med det samme: Det gik stærkt….

I stævnets første løb, viste Martin dagens bedste resultat i hallen, da han løb fremragende 6,83 sek. og dermed tangere sin næsten 2 år gamle PR. Og ikke nok med det – han var desuden 2/100 under kravet til EM indendørs i Torino 2009! Sikke en sæsondebut.

I samme heat satte Jon ny PR med 7,08 sek. (tidligere 7,15 sek.), og Ivan Moses der er skiftet til at træne med Jakob (og dermed en del af gruppen), satte også PR med 7,37 sek. Virkelige en fantastisk sæsonåbning for kort-sprinterne.

For Martin var dette dog ikke nok. En time senere stod den på 50 m, og her var han endnu mere frygtindgydende! Med tiden 5,86 sek. satte han PR med ikke mindre end 9/100 sek. og løber desuden Dansk Senior Rekord med officiel tidtagning – helt imponerende!

Jon skulle også lige tjekke formen på 60 m hæk. Og selv om konkurrencen ikke var den store, viste Jon også på hækken flot form. Med tiden 8,08 sek. var Jon blot 1/10 sek. fra EM kravet, så den skulle klart være inden for mulighederne at klare! Det var iøvrigt en tangering af Jons vindertid fra DM i februar måned!

Sidste løber fra gruppen der var ude og teste formen var Anne Møller. Anne deltog for at få testet hurtigheden, og med tiderne 7,89 sek. og 6,75 sek., viser Anne at hurtigheden bestemt er på vej. Det bliver meget interessant at følge hende når hun skal igang med konkurrencer på hækkene til januar.

Alle resultater fra stævnet kommer på dette link.

Efter stævnet slog jeg lige et smut forbi Arenaen, hvor bysbørnene fra Holstebro tog Pokaltitlen i håndbold, da Team Tvis Holstebro sejrede i herrernes håndboldpokalfinale med en suveræn sejr over GOG.

Advertisements
Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s