Julen og Jamaica står for døren

Posted: 24 December, 2008 in Nyheder

Iaften er det juleaften, der er ikke længe til….

Men inden det er tid at fejre begivenheden, kommer her lige en lille udpate omkring løst og fast!

I mandags skete der lidt forskellige der er værd at berette om. Kl. 7.33 var jeg i P1 Morgen studiet, hvor jeg fik lejlighed til at fortælle om vores forestående træningslejr til Jamaica. Indslaget kan høres ved at klikke her – jeg er på efter ca. ½ time!

Samme eftermiddag stod den på flere sprinttests. Som tidligere berettet ligger både Jon og Martin foran deres testresultater fra 2007, så nu skulle Andreas se om han ligeledes lå foran. Sidste år løb han 3,02 sek. på flyvende 30 m, men i mandags var Andreas ikke mindre end flyvende. Han løb 2,95 sek. og 2,96 sek. på flyvende 30 m, så han viser med PR i denne test, at han for alvor er på vej mod nye højder (pr med 7/100 sek.).

Noget tyder på at det går den rette vej kort kort sprinterne/hækkeløberne i gruppen. Anne Effersø skulle også have lavet test, men måtte desværre kigge på med en lille fiberspringning i tensor fascia latae – noget som holder hende på skånetræning julen over. De øvrige kort sprintere/hækkeløbere skal ovenpå alt julemaden lave endnu en sprinttest på lørdag, da Martin, Jon og Anne Møller tester deres hurtighed ved stævnet “Sidste Chancen” i Århus.

Efter stævnet står den på et par dages træning, inden at det d. 30/12 står på træningslejr i Kingston, Jamaica. Jeg fik i søndags en mail derovrefra om at vi nok bør huske kameraet, da vi reelt kommer til at træne med Usain Bolt!!! Yderst interessant melding.

Så vil jeg også øsnke alle læserne på siden et glædelig jul og godt nytår! Jeg håber i nyder at kigge lidt med i mit “nørde-univers” omkring sprint og hækkeløb. I sidste uge rundede hjemmesiden 100.000 besøgende siden den for 30 mdr. siden blev re-lanceret, så der er jo åbenbart nogen derude bag skærmen;-)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s