Test og samling

Posted: 9 December, 2008 in Nyheder

I den forgangne weekend var der landsholdssamling i Århus. En stor del af gruppens medlemmer deltog i denne, og der var bl.a. testning på programmet. Selv om hele resultatlisten endnu ikke foreligger, så kan der afsløres at der var mange test PR’er, der skal opdateres efter denne weekend. Mere om dette følger når alle resultaterne foreligger.

Dagen inden samlingen var Martin Krabbe dog i vægtrummet og teste styrken. Målet for denne sæson var 115 kg i frivend og 135 kg i dybe benbøjninger (tidligere PR – 110 og 130 kg), så det var spændende at se, om resultaterne også ville indfinde sig selv om der stadig er tid til indesæsonen kulminerer. Martin viste dog at han styrkemæssigt er på helt rette vej, da han tog netop 115 kg i frivend (PR med 5 kg) og i dybe ben tog han en 3 gentagelses max med 130 kg, hvilket omregnet betyder omkring 139 kg som max! Yderst flotte resultater.

I USA er Daniel også ved at få fart i benene, inden at han i næste weekend med stor sandsynlighed sæson debuterer i et lille lokalt stævne. I sidste uge lavede de en 45 sek. test, og Daniel nåede fremragende 381 m, hvilket svarer til tider under 47,5 sek. Og Daniel har stadig lidt småproblemer med det ene baglår efter en forstrækning for et par uger siden!

I forrige weekend var jeg travlt optaget med DAF sprint kurset, hvor 9 kursister kom igennem alt omkring træning til kort og lang sprint samt træningsplanlægning og biomekanik i sprint. Udover de mange timer i teorilokalet, bestod kurset også af en hel del praktik. Anne Effersø havde indvilget i at være “kanin” hele weekenden, og lavede stort set alle øvelser hun normalt laver i løbet af et år – bare på en weekend! Desuden kom Martin Krabbe og viste de nye og håbefulde trænere, hvordan starter og accelerationer bør laves. Jeg tror nok at der var nogen der fik noget med hjem de kunne arbjede videre med i udviklingen af sprinttalenter i deres hjemlige klubber!

Nogle sidder måske nysgerrigt og leder efter hvornår man får gruppens aktive at se i aktion ved stævner! Vi har planlagt vores stævnesæson til at starte i slutningen af januar først – når vi kommer hjem fra Jamaica. Men allerede 27/12 kan man få nogle af gruppens sprintere at se ved “Sidste Chancen” i Århus, hvor en del vil løbe 50 m og/eller 60 m som en sprinttest, for at få et lille fingerpreg om hvor formen er på vej hen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s