Nye funktioner og andre ændringer

Posted: 4 November, 2008 in Nyheder

Nu skulle samtlige undersider på hjemmesiden være opdateret. En af de nye funktioner man fremover kan benytte, er direkte adgang til alle aktives resultater. Ved i lægge et link i alle personprofiler til Statletik.dk, er det nu blevet meget lettere at få et hurtigt overblik over de aktives resultater. Man skal blot klikke på linket nederst i hver profil.

Samtidig er alle profiler blevet ajourført – bl.a. med nye profilbilleder. Det er dog ikke kun profilsiderne, men også alle de øvrige sider, der har været igennem en revision, så alle oplysninger nu skulle være up-to-date.

Under “træningstider og -lejre” er der som noget nyt tilføjet en oversigt over træningslejre de seneste to år. Her vil der fremover komme oplysninger og billeder fra de træningslejre gruppen tager på.

Under “internationale mesterskaber” har jeg forsøgt at opdatere listen over aktuelle internationale mesterskaber de kommende år. Jeg håber på at vi ser mange fra gruppen til diverse meserskaber i fremtiden!

Som man kan læse under “træningsgruppen“, er der sket nogle ændringer i gruppens sammensætning. Dels er det som tidligere meddelt blevet et farvel til Holger, der skifter til stangspring, og dels så er der sket en tredeling af gruppen. For at kunne honorere de krav, der stilles til topelite atleter, har jeg været nødt til at hente assistance til at kunne træne så mange aktive. Med hele 13 aktive der i 2008 var på det ene eller andet landshold, har det ganske enkelt være en nødvendighed med assistance, da alle har krav på stor opmærksomhed og et individuelt sigte i deres træning.

Så derfor vil jeg fremover kun have ansvaret for 6-8 aktive, mens Jakob Larsen og Uwe Eisenhut vil tage sig af resten. Ligeledes vil det være disse to, der er dem, der vil tage sig af nytilkomne talenter og klubbens ungdomstalenter i sprint/hæk, så vi sikrer os at fødekæden af gode sprintere fastholdes.

Indtil videre har Jakob ansvaret for Mathias Andersen, samt teknisk træner for en række af 1900’s bedste ungdommere, mens Uwe har fået ansvaret for Patricia, Nathalie, Cecilie og Andreas KC. Jeg håber at vi dermed har fået sat rammerne til at alle kan udvikle sig endnu mere, da træner-aktiv rationen er blevet kraftigt nedsat, og det individuele fokus dermed forøget.

Jeg mangler stadig at få tid til at uploade flere billedalbums på siden, ligesom der stadig er en del videoer der ikke er blevet uploadet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s