Hvor går turen hen – 2!

Posted: 18 October, 2008 in Nyheder

Som den opmærksomme læser nok har regnet ud, så er en træningslejr på Jamaica igang med at komme i stand. De sidste brikker er nu ved at være på plads, og der er med stor glæde, at vi har kunnet få dette arrangement i stand.

Også omverdenen har hørt om rygtet. I søndags var der en hel side i Jyllands-Posten om den forestående tur, og idag var der en halv side i Dagbladet Holstebro-Struer – klik hen til side 32.

Men ikke nok med at de trykte medier er på mærkerne, for TV2 Østjylland sendte ligeledes et par minutter om den forestående tur – se hele indslaget ved at klikke her.

De endelige detaljer omkring træning, deltagere med videre, vil løbende komme her på siden. I grove træk har jeg i nu lidt over et halvt år arbehdet på at få det hele i stand. Vi har umiddelbart lovning på nogle spændende muligheder derovre, når vi slutter os til træning på IAAF’s High Performance Training Centre i Jamaicas hovedstad Kingston.

Afrejse bliver 30. december, og vi kommer til at tilbringe godt to uger under caribiske himmelstrøg. Det overordnede mål med turen er inspiration samt muligheden for at træne med atleter ligeså gode eller bedre end en selv. Samtidig er det forberedelse mod kvalifikation til EM inde og Junior VM.

Vi ser frem til turen, og der vil med garanti komme meget mere om turen og sprint-miljøet på Jamaica her på siden i fremtiden;-)

Og ja, vi gentager lige en af grundende til at Jamaica er super aktuelt i forhold til at tage hen hvor de bedste er:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s