Flere “danske mestre”

Posted: 3 October, 2008 in Nyheder

Selv om der egentlig er dømt træningspause, havde et par fra gruppen sneget sig ud på Skovdalen Stadion i Aalborg i forbindelse med skoleatletik stævnet for gymansier. Efter et par år hvor Marselisborg Gymnasium ikke havde været inde i guldkampen, var skolen i år helt fremme i kampen om det danske gymnasiemesterskab i atletik. På pigernes hold deltog Anne Effersø og Nathalie Kold på holdet, ligesom et tidligere medlem fra gruppen, Liv S Andersen, deltog. Hos drengene var Holger Rytter og Andreas Martinsen på holdet.

Og som billedet ovenfor indikerer, så kan man nok regne ud at det lykkedes pigerne at vinde! Det var især på 100 m med Anne (vinder), Liv (nr. 5) og Nathalie (nr. 3), samt Annes 4,80 m i længde der var stærkt medvirkende til sejren. Men den kom først i hus med sejren på 4×100 m, da Marselisborg inden stafetten kun lå delt nr. 1.

Hos drengene blev det ikke til sejr, men en ærefuld 3. plads efter Køge og Falkonergården (Frederiksberg). Holger hev en 2. plads hjem på 100 m. Andreas M kastede flotte 45,05 i spydkast, 12,64 m i kugle og 1,80 m i højdespring.

Dete var altså årets absolut sidste konkurrence, inden at vi imorgen lørdag starter op på den kommende sæsons træning.

Resultater gymanasie atletik – piger drenge

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s