5 fra gruppen til Nordiske U20 mesterskaber

Posted: 12 August, 2008 in Nyheder

Ovenpå de flotte DM resultater, er hele 5 fra gruppen blevet udtaget til NM U20. Stævnet bliver i år afviklet i norske Bergen, og på trods af at byen er kendt for 235 regnvejrsdage om året, så ser vejrudsigten for weekenden yderst positiv ud af Bergen-standarder!

Fra gruppen er Anne, Patricia, Nathalie og 2 x Andreas udtaget. Stævnet er todelt, da det dels fungerer som individuelt NM U20, hvor Danmark stiller en i hver øvelse. Den anden del er, at det samtidig er et nordisk holdmesterskab, hvor Danmark stiller fælles hold med Island, og hvor der er to personer tilsammen der tæller i hver øvelse.

Anne bliver den der får den travleste weekend. Hun er Danmarks repræsentant i både 100 m, 200 m og 4×100 m. Patricia debuterer på landsholdet med både 400 m og 4×400 m, mens en anden debutant, Nathalie, også er med i 4×400 m.

Hos drengene er det som nævnt 2 x Andreas der er med. Andreas Martinsen blev for 2 uger siden skadet, men håber at være klar til 110 m hæk på søndag. Andreas KC landsholdsdebuterer når han også på søndag skal løbe 4×400 m.

Der bliver afgang allerede torsdag aften, og stævnet varer lørdag til søndag. Selvom Danmark normalt er at finde i den tunge ende af det samlede felt, er det gode konkurrencer for alle, og der er håb om gode resultater.

Besøg stævnets hjemmeside her.

Se det norske hold her

Se det svenske hold her

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s