Træningslejr Italien

Posted: 9 July, 2008 in Nyheder

Der var været lidt stille på hjemmesiden de sidste par uger. En af grundene er at jeg har været på træningslejr med det meste af træningsgruppen i Italien, hvor internet stadig ikke er alt for udbredt alle steder!

For 3. år i træk havde jeg slæbt gruppen med til Tirrenia lidt uden for Pisa, hvor det olympiske træningscenter dannede rammen om både overnatning, bespisning og træning. I år var der ialt 20 deltagere på turen, hvor der var deltagere fra Århus 1900, AK-Holstebro, Aalborg AM, Skive AM og KIF.

Målet med turen var vidt forskellige for de mange aktive. For størstedelen blev lejren brugt til at få et afbræk med hård træning efter forsommerens stævner og inden DM og de øvrige august stævner. For Andreas Martinsen og Rasmus Olsen blev turen brugt som pre-camp frem mod VM junior, som i disse dage finder sted i polske Bydgoszcz, så der var flere forskellige målsætninger med træningslejren.

Træningen gik for de fleste rigtig godt. 8 dage fik de fleste på centret, og disse blev brugt flittigt, dog med en dags fri indlagt undervejs. Udover de danske sprintere var der også en gruppe afrikanske løbere. Det er løbere der til dagligt bor på et IAAF støttet center i Eldoret i Kenya. Atleterne kommer fra lande uden økonomi og atletiktradition til at støtte de aktive, og IAAF giver dem derfor mulighed for at komme på et slags stipendie i ½-2 år. De fleste af løberne vil være at finde ved sommerens OL for lande som Rwanda, Gambia, Zambia, Gyana etc.

Nedenfor følger en række stemningsbilleder fra turen.

Der blev lavet mange typer af træning – her ses en runde reaktionsstarter….

…og her er Thomas igang i vægtrummet!

Sara fik arbejdet med hækteknikken….

         

… mens Anne og Andreas koncentrerede sig om at få løbet en masse intarveller i det rigtige tempo!

Nathalie viser her hvordan en acceleration skal laves!

 

Der blev også sprunget – Jakob lavede længdespring, mens Daniel lavede hækkehop.

Der var dog også tid til andre ting end bare træning. På fridagen var de fleste en tur i Pisa, og her blev der traditionen tro taget en masse klassiske turist billeder ved det skæve tårn. Meget af fritidene blev derudover brugt på afslapning, men også kortspil og brætspillet risk blev flittigt benyttet. Derudover viste Anne skræmmende evner med en hacky-sack, og hun fik vist også lært Cecilie og Sara et par tricks!! Jeg selv var mere eller mindre talentløs i denne “sport”!

  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s