4×400 m holdet i Belgien

Posted: 3 June, 2008 in Nyheder

Lørdag aften løb 4×400 m holdet i Neerpelt (klik her for alle resultater) i det nordlige Belgien. Stævnet var officielt OL-kval stævne i 4×400 m, og vinderne fra Belgien var da også kun 1/100 fra det belgiske kval krav på 3.02,50. De satte dog en stor belgisk rekord og løb sig ind på en 6. plads på årets verdensrangliste.

Det danske hold bestod af Steffen Jørgensen, Nicklas Hyde, Thomas Cortebeeck og Andreas Bube. Marc Lorentzen var reserve. Holdet blev nummer 4 i tiden 3.12,14 foran Rumænien og Norge. Der var på forhånd håb om en lidt hurtigere tid, men alle præsterede OK uden helt at ramme dagen. Vigtigt var det dog også at vi fik revanche mod Norge, som slog os sidste år ved E-cuppen. Næste stævne for 4×400 m holdet er netop årets Europa-Cup, hvor der bliver udtagelsesløb til på torsdag i Århus – se startlister her.

Udover 4×400 m var stævnet hovedattraktion 10.000 m, og ser man på den øjeblikkelige verdensrangliste i 10.000 m, vil man kunne finde adskillige resultater fra Neerpelt på den liste.

Jeg havde også kameraet med på turen, og har fået fanget lidt billeder af 4×400 m holdet – klik her og se alle billederne.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s