Indesæsonen sluttede med klubrekord igen!

Posted: 1 March, 2008 in Nyheder

Idag sluttede indendørssæsonen endegyldigt for gruppen, og nu venter er kort hvil inden opbygningen mod en forhåbentlig succesrig sommersæson starter.

Sæsonafslutningen blev idag i Marselisborghallen med et brag af et stævne. Ud af 28 starter blev der sat PB eller SB i de 20! Træningsgruppen stod for 6 starter, hvoraf jeg selv var til start i 3 øvelser. Første øvelse var stangspring, og målet var udelukkende at forsøge at forbedre min egen 2 uger gamle klubrekord i AK-Holstebro, og med 4 m klaret i første forsøg, var der lagt 9 cm til den gamle rekord*. Faktisk var jeg millimeter fra at klare 4,15 også!

Derudover blev det til 11,01 i kugle og 12,76 i trespring. Det sidste jeg fik ud af stævnet er en krop der mærkes som om jeg er en 75 årig krigsveteran med slidgigt;-) Jeg ligger lige nu på sofaen og mærker hvordan kroppen værker og brokker sig over dagens strabadser. Men, det var det hele værd. Stævnet var et superstævne, hvor vi havde sikret en DJ til at fyre op under alle atleterne. Selv havde jeg valgt tema-sangen fra “Benny Hill-show” til at fyre op under Marselisborghallen hver gang jeg sprang.

Jon er mere til Jump med Van Halen, og viste da også at han kunne hoppe, da han blev 3’er i højde med 1,99 m. Det var dog lidt op til vinderne Janick og Boeriis der fik hhv. 2,06 og 2,13 m noteret.

Sidste to fra gruppen var Holger og Jakob. Holger lavede sin næstbedste konkurrence nogensinde, da han fik noteret 3,80 m i stang, og skiftede derefter til en stivere og længere stang, som i fremtiden forhåbentligt kan flytte ham endnu højere. Jakob sprang årets første konkurence i længde, og det var tydeligt at tilløbet ikke er på plads. Han fik noteret 6,12 m, men faktisk var springet over 6,30 m, men det kræver lige man kan ramme planken!

I torsdags var en stor del af gruppen også i aktion. Ved de åbne klubmesterskaber i 50 m og 60 m i Århus var en stor del af gruppen til start. Selv om flere mere eller mindre var gået i træningshi, blev der alligevel præsteret flere topresultater. Mest præstige var der selvfølgelig i at vinde titlen som klubmester.

Hos herrerne var der et superfelt samlet, og afgørelsen blev meget tæt. Det var dog Thomas Cortebeeck der snuppede titlen med PR i tiden 7,26 sek. lige foran trespringene Peder Nielsen, og med Holger på tredjepladsen. Udover Thomas’ PR i finalen, var der også PR til Andreas Martinsen med 7,20 sek. og Andreas K Christensen med 7,47 sek.

Derudover var der PR til Jon og Andreas Martinsen på 50 m, hvor Jon fik noteret 6,20 og Andreas fik 6,25 sek. Martin var også til start på 50 m, men fik en mindre knæskade, og stoppede dermed sæsonen lidt før planlagt.

I pigernes løb var der ingen personlige rekorder til gruppen, men tilgengæld en sikker sejr til Anne på 50 m og 60 m med hhv. 6,89 og 7,99 sek. Derefter kom Christina, Marie-Louise, Patricia og Malene.

Dermed er sæsonen endegyldigt slut for denne gang. Eneste der stadig er igang er Daniel B Christensen i USA, der i øjeblikket er igang med sutningen af sæsonen. Han har så sent som igår sat PR på 400 m med 48,03 sek., og er dermed utrolig tæt på sæsonmålet på en tid under 48 sek.

* For at klubrekorden kan anderkendes må jeg lige vente på svar på den dopingprøve jeg efter konkurrencen blev bedt om at aflevere til Anti-Doping Danmark. Det burde dog være en form sag;-)

Advertisements
Comments
  1. Klubmesteren says:

    Holger, hvor blev du af til klubmesterskabet? Troede du sagde, at du ville smadre mig 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s