Daniel i topform

Posted: 28 January, 2008 in Nyheder

Gruppens dansk-amerikanske bekendtskab Daniel B Christensen er for alvor kommet i omdrejninger i den amerikanske universitetssæson. Allerede i december satte Daniel PR på 200 m indendørs med 21,83, og i denne weekend kom så årets første virkelig gode resultat, da Daniel løb fremragende 48,22 på 400 m indendørs.

Tiden er både dansk årsbedste og ny klubrekord i Århus 1900, så det er virkelig en flot tid. Desuden vil tiden bringe Daniel godt op på den europæriske indendørs rangliste.

Daniel, der løber for sit universitet i Nebraska, har også denne vinter løbet flere gode 4×400 m løb, så det er ikke utænkeligt at han allerede næste weekend vil forbedre sig yderligt. Her konkurrerer Daniels universitet med 18 andre universiteter om vigtige point i deres indbyrdes opgør om at være det bedste universitet.

Jeg er ikke bekendt med Daniels split-tid på sin 4×400 m tur denne weekend, men ved de to tidligere lejligheder han har løbet 4×400 m denne sæson har split-tider været omkring 48,0 og 47,9.

Resultatlisten fra 400 m kan ses her.

Daniel konkurrerede denne weekend på hjemmebanen i Lincoln, og det er også der holdet næste weekend skal konkurrere. Se mere om den fantastisk flotte indendørs hal de har på universitetet her.

Advertisements
Comments
  1. Floroskop says:

    Hello!
    I think this try.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s