Røde næser og regnvejr

Posted: 8 January, 2008 in Nyheder

Selv om vi er taget helt til det sydlige Afrika, kan vejret godt spille en et puds. Først fik vi brændt næserne helt af, og dernæst har den stået på masser af regn! Nu er vejret dog igen helt i top, og næserne er klar til at blive ristet igen.

Der er stadig masser af gang i den på stadion, og hver dag kommer der nye verdensstjerner til, som er med til at inspirere os, så det er et helt perfekt sted at være på træningslejr.

Træningen de sidste par dage har været rigtig god. Igår løb Thomas 400-300-250-200 på samme måde som ved samme tid sidste år, og sammenlagt var intervallerne 2½ sek hurtigere end sidste år! Cecilie har desværre maveproblemer, så det bliver ikke til så meget træning i disse dage.

Martin var flyvende idag. I et intervalsæt (120-150-180-150-120 – p = 10 min – i = max) fyrede han sin hurtigste 150 m tid af nogensinde, da han i 2. løb fik 15,6. Og efter et hårdt intervalsæt lykkedes det Martin med en PR i kuglekast bagover med 4 kg kuglen med 18,97 m.

Sara har lidt problemer med hoftebøjeren, men skulle være i de bedste hænder. Hun får masser af behandling af en fysioterapeut der er hernede, og det er ikke hvem-som-helst. Når Warriner og Sanya Richards er på Europa tour for at konkurrere bruger de også ham! Selv om det giver lidt problmer for træningen, løb Sara et overraskende hurtigt intervalsæt idag med 3 x 2 x 300 m. Så formen er helt bestemt i top – så skal vi bare have hende helt skadesfri.

Mathias havde fri til formiddag, og han nyder at kunne følge de mange verdensstjerner træne. Der sker lidt mere på stadion hernede end hjemme i Klosterheden.

Jeg selv får ikke trænet så meget (buisness as usual), men jeg fik da kastet et par kuglekast idag. Overraskende nok kastede jeg det længste nogensinde med 4 kg kuglen med 18,55 m – hvor kom det fra? Jeg er ellers godt øm i skuldre og ryg idag efter en god gang golftræning igår. Det lykkedes mig forresten at flække en golfbold og ramme et hus med en golfbold, men ellers går det fremad;-)

Vi har også haft mulighed for at køre lidt rundt i området og kigge. Vi var bl.a. oppe i nogle høje bjerge, hvor klimaet mest af alt mindede om Nordsverige, ligesom vi har haft mulig for at se nogle vilde dyr. Men udsigten oppe i bjergene var helt fantastisk! Vi besøgte også en gepardfarm, men her var dyrene dog i bur.

Vi ville egentlig have været en tur på Table Mountain, men som man kan se nedenfor var bjerget totalt indhyldet i skyer den dag.

Table Mountain indhyldet i skyer set fra stranden i Cape Town.
Udsigt over Cape Town set fra bjerg ca. 30 km fra byen.
Det kan godt være at det ikke kan ses, men det går altså fremad!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s