Nyt design

Posted: 23 March, 2007 in Nyheder

I en tid hvor der ellers ikke sker det store her på siden, har jeg leget lidt med et nyt desing. Grundtrækkene på siden er de samme, men udseendet er alligevel lidt anderledes.

Håber det falder i de besøgendes smag. Giv en kommentar hvis du mangler noget på siden! Imens har de aktive travlt med vægttræningen.

[rockyou id=61340136&w=426&h=320]

Advertisements
Comments
 1. Thomas says:

  Hej Mikkel.
  Fint nyt design. En enkelt forbedring kunne være at gøre billedet i toppen lidt større, så man kan se hele hovedet på alle personer.

 2. Mikkel says:

  Selvfølgelig Thomas. Billedet for oven er midlertidig – planen er at lave et smartere billede hvor jeg klipper forskellige billeder ind. Måske endda et billede hvor man også kan se dine øjne;-)

 3. Andreas says:

  Hej Mikkel – Fed ny side, du har lavet dig. Designet er noget smartere og jeg kan specielt god lide toppen af din side, hvor der er links rundt til hele siden.(Hvad det så end kaldes i fagsprogets verden) Det giver et hurtigt og godt overblik.

 4. Johan says:

  Hey Mikkel, det ser godt ud… Pas på med ikke at blive for nørdet, med det! Ellers tæver jeg dig bare max i bænkpres og det kan vi jo ikke have…
  Ej, men jeg tænkte på om der ikke kunne komme en side, med fraklippede videoer fra træningen? Jeg snakker primært om reaktionsstarter i forskellige positioner, roterende krabbegang og roterende pendulsving over hæk. (Kort sagt: de øvelser Holger er bedst til!) Jeg vil godt filme, mens de andre laver øvelserne…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s