Ina Marie viser grundtræningsstyrke – Dansk Mester i cross!

Posted: 4 March, 2007 in Nyheder

Ina Marie har hele vinteren bøvlet med knæproblemer, og vi havde derfor besluttet at hun skulle springe indendørssæsonen over og koncentrere sig om opbygningen af styrke og grundform frem mod udendørssæsonen. At Ina Marie ikke har slappet af denne vinter, men trænet benhårdt, blev idag bevist, da hun lidt for sjov (og presset af sin træner!!) deltog i DM i kort Cross.

Dette klarede hun ganske godt, da hun individuelt i 16-17 års klassen sikrede sig et DM sølv – kun slået af landsholdsløberen Kathrine Toft Væsel fra Stoholm, men foran en anden landsholdsløber Marie Munk Jacobsen fra Århus 1900. Et guld fik Ina Marie sig dog med hjem, da hun var bedste 1900 pige på det hold, der tog sig af det danske mesterskab for hold.

Ina Marie udtalte efter løbet, at det da slet ikke var så hårdt, og hun da godt kunne have spurtet mere til sidst! Men OK, det er nu ikke så tosset et resultat for en der “bare” er igang med en veltilrettelagt gang grundtræning – dog af den hårde af slagsen. Hun blev således nummer 13 sammenlagt i kvindeklassen og bedste 1900 kvinde – kun 4 sek fra top-10.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s