Medierne kalder!

Posted: 19 February, 2007 in Nyheder

Så er dette års inde DM overstået. Der følger en længere repotage fra stævnet senere. Her først er et par links til forskellige artikler med gruppens atleter fra forskellige medier – man må sige at vi forstår at gøre os bemærket! Se bl.a. både Sara og Martin i Søndagssporten på DR 1 fra igår ved at klikke her!

Også lørdag var der fokus på DM i atletik på DR TV. Her fulgte de Sara, hvilket kan ses ved at klikke her:

De trykte medier har også haft interesse for DM. Først er her et link til Dagbladet Holstebro-Struers kommentarer til Martins løb igår:

Også i lørdags var Martin i fokus – her en artikel fra Dagbladet Holstebro-Struer (artiklen blev også bragt i Lemvig Folkeblad):

Martin trak også overskrifter i Politikken igår med hans sejr på 60 m:

(desværre er det helsides portræt Politikken bragte af Sara i lørdags fjernet fra deres hjemmeside!)

Også på TV2’s hjemmeside var Martin i fokus:

Både Anne, Sara og jeg selv er nævnt i Århus Stiftstidende (også i JP Århus er der en kort artikel med nogle af de samme resultater fremhævet):

Derudover lavede både DR Sporten og TV2 News billeder og interviews af bl.a. Sara og Martin.

En række aviser havde også nogle foromtaler. Både JP Århus og Stiften bragte en lille foromtale inden stævnet. Anne Effersø havde en kanon weekend, hvor hun (for mange) overraskende vandt guldet i P17 på 60 m, men Fredensborg Amts Avis skrev inden stævnet (sidste mandag): “…stortalentet Sofie Olesen, som foreløbig har haft en god indendørssæson på 60 meter og er med en tid på 7,93 sekunder Danmarks hurtigste 17-årige (årgang 1990) og overgås kun af to kvinder i Danmark – Maria Severin (årgang 1980) og Katrine Mikkelsen (1986). I finalen skal hun dog skrap konkurrence med Anne Effersø (Århus 1900), som med en tid på 7,96 sekunder er vendt fornemt tilbage efter en langvarig skade.”, så nogen havde altså luret hendes muligheder for en god tid!

Til sidst bragte Holstebro-Struer Dagblad og Lemvig Folkeblad også følgende artikel om Martin sidste mandag efter 6,84 løbet i Göteborg:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s