Krabbe med raketter bagi!

Posted: 30 December, 2006 in Nyheder

Ved dagens “Sidste Chancen” stævne i Århus skulle man tro at Martin havde placeret de indkøbte nytårsraketter bagi! Han lavede en super flot sprintserie, hvor det bl.a. blev til to tider under 7 på 60 m (6,97 og 6,98), mens det på 50 m blev til PR med 5,99. Det tyder rigtig godt for sæsonen, da Martin er alt andet end restitueret op til dette stævne (25 x 60 m i forgårs og vægttræning i går)!

Også mange af de unge havde krudt i benene.

Andreas Martinsen satte en fænomenal dansk rekord, da han forbedrede den bestående rekord på 50 m hæk med hele 55/100 sek, så den nu lyder på 7,04. Mon den nogensinde bliver slået?

Marie-Louise viste også at hun er på et helt andet niveau end sidste vinter. Dengang løb hun 8,81 på 60 m – idag løb hun 8,32!

Holger hev en PR med hjem på 60 m med 7,60, og også Kofi, Christopher, Johan og Malene fik personlige rekorder med hjem fra dagens stævne. Bemærkelsesværdigt er også Holgers PR med næsten 2 m i kuglestød – utroligt hvad de tynde arme kan præstere! Resultatlisten kan ses ved at klikke her.

I resultatlisten kan det også ses, at Jakob Larsen lavede en sjælden start, da han løb 60 m og lige akkurat slog Andreas KC (tror vist der er et vædemål på højkant – og nej det er ikke i lakridsspisning!!!). Der er nok en revanche match i vente;-)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s